Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix hæver priserne i USA

Netflix hæver priserne i USA

15/01/2019 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har i dag annonceret deres største prisstigning i USA nogensinde.

Priserne på alle Netflix-abonnementer er steget mellem 13% og 18%. Prisstigningerne er gælder fra i dag for alle nye abonnenter mens eksisterende kunder skal betale de nye priser “om et par måneder”.

Det meddeler Netflix i en pressemeddelelse.

Prisstigningerne rammer i første omgang ikke Danmark, men det kan ikke afvises at danskerne også skal betale mere for deres Netflix-abonnement i fremtiden.

Før kostede det billigste SD-abonnement $8 i USA, men dette er nu hævet til $9 (59 DKK), mens standard-abonnementet, som de fleste har, er steget med $2 således prisen for dette abonnement nu er $13 (85 DKK) om måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det store 4K-abonnement koster efter prisstigningen $16 (104 DKK).

På torsdag offentliggører Netflix deres kvartalsregnskab og analytikere mener at vide, at streamingtjenesten vil melde om en stor medlemsfremgang, hvilket sandsynligvis har givet Netflix blod på tanden i forhold til prisstigninger.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

Netflix kan de kommende år også forvente konkurrence fra Disney og Warner, som vil lancere egne streamingtjenester. Stigningerne i abonnementspriserne skal formodentlig også sikre at Netflix bedre kan modstå fremtidig konkurrence ved at have råd til endnu mere nyt indhold.

Flixfilm skrev forleden, at over 1000 film og serier fik premiere på Netflix Danmark i 2018 og at udvalget er større end nogensinde.

Amerikanske Netflix-medlemmer er naturligvis ikke positive over nyheden, men investorerne har taget godt imod prisstigningerne og har sendt aktien op med 6%. Netflix-aktien er allerede steget mere end 40% i løbet af 2018.
Skriv kommentar