Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix hamrer en træpæl igennem vampyr-serien ‘First Kill’

Netflix hamrer en træpæl igennem vampyr-serien ‘First Kill’

04/08/2022 | Flixfilm

Vampyrerne fra serien ‘First Kill’ kunne ikke tage kampen op mod Netflix enorme underholdningsmaskine og derfor har streamingtjenesten netop meddelt, at fantasy serien er blevet lagt i graven efter blot en enkelt sæson.

Først sæson af ‘First Kill’ havde premiere den 10. juni, og Netflix skulle dermed blot bruge lidt under to måneder på at finde ud af at der ikke var saft og kraft nok til yderligere en sæson.

I første sæson, der er på 8 episoder, følger man teenagevampyren Juliette (Sarah Catherine Hook). der skal lave sit første drab, så hun kan tage sin plads blandt en magtfuld vampyrfamilie

Hun udvælger den nye pige i byen ved navn Calliope (Imani Lewis), men til Juliettes store overraskelse er Calliope en vampyrjæger fra en familie af berømte dræbere. Begge oplever, at den anden ikke bliver så let at dræbe og desværre alt for nem at falde for.

LÆS OGSÅ:   Ny 'Ronja Røverdatter'-serie får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden ovennævnte medvirker også Elizabeth Mitchell, Aubin Wise, Jason Robert Moore, Gracie Dzienn, Will Swenson, Phillip Mullings Jr., Dominic Goodman og Dylan McNamara.

Selvom der ikke kommer flere afsnit af ‘First Kill’ vil det fortsat være muligt at se serien på Netflix. Den vil nemlig være tilgængelig på streamingtjenesten i en længere årrække og der er derfor god mulighed for at få streamet ‘First Kill’, som på Rotten Tomatoes har en ‘audience score’ på 89%.

Se ‘First Kill‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar