Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix har 2 mio. nordiske medlemmer

Netflix har 2 mio. nordiske medlemmer

03/12/2014 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Netflix afslører ikke medlemstal for specifikke lande, men analytikere estimerer, at den amerikanske streamingtjeneste nu har rundet 2 millioner medlemmer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Tallene fordeler sig således, at der i Danmark er 420.000 betalende Netflix-medlemmer, mens tallene for Norge, Sverige og Finland er henholdsvis 380.000, 800.000 og 400.000.

Til sammenligning var der på sammen tid i december 2013 blot lidt over 1 mio. abonnenter i Norden, hvilket signalerer at Netflix har haft en eksplosiv vækst de seneste år. Det skriver Digital TV Research.

En undersøgelse foretaget af DR Medieforskning, som blev udgivet tidligere på året, viste at der i Danmark var 450.000 medlemmer, men dette tal inkluderede både betalende og gratis-medlemmer. De nyeste tal om antallet af danske medlemmer stemmer dermed overens med tidligere tal, men bevidner også om, at streamingtjenesten har nået en hvis stilstand i Danmark.

LÆS OGSÅ   Se første billeder fra femte sæson af 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten har dog tidligere udtalt, at målet er mindst 900.000 danske kunder i år 2020 og det må dermed forventes, at Netflix de kommende år vil opruste deres udvalg af film og serier yderligere de kommende år.

Netflix investerer i disse år enorme ressourcer i egenproduktioner for at tage kampen mod konkurrende filmtjenester og tiltrække nye medlemmer. Serierne House of Cards, Orange is the New Black og Arrested Development har allerede haft premiere eksklusiv premiere på Netflix, mens mange flere nye film og serier er på vej.Skriv kommentar