Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix har fået en god start i Danmark

Netflix har fået en god start i Danmark

24/09/2013 | Flixfilm

netflix-danmark-succesTidligere undersøgelser har vist, at Netflix har fået en fremragende start i Danmark og nogle analysebureauer har endda estimeret at Netflix har over 400.000 medlemmer i Danmark. Netflix har dog aldrig selv kommenteret på tallene, men da Reed Hastings, administrerende direktør hos Netflix, var på besøg i Danmark som led af en større pr-turne, afslørede han, at streamingtjenesten har været meget tilfreds med lanceringen i Danmark.

– Vi er meget glade, fordi vi har fået et godt ry i Danmark. Antallet af abonnenter vil vokse med tiden. Det vi fokuserer på er, at dem, der bruger Netflix, er glade for tjenesten. Det handler om det rigtige indhold og at sikre en gnidningsfri streaming, udtaler Reed Hastings til Berlingske Business.

Især de konkurrerende streamingtjenester har haft problemer med gnidningsfri streaming og har nok undervurderet brugernes krav til platforme. Netflix erkender, at de ikke er perfekte, men Reed Hastings bemærker alligevel, at streamingtjenesten har fået gode anmeldelser i Danmark. Netflix har dog bemærket, at kunderne i USA og Danmark ikke har samme behov og ønsker;

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 35 – 2022)

– Vi har stadig noget arbejde at gøre med underteksterne, der åbenbart skal være hvide i Danmark. Men det er vi i gang med at fikse, siger Reed Hastings. I USA har der altid været tradition for gule undertekster på film og serier, mens vi i Danmark har været vant til, at de er hvide.

Artiklen fortsætter under annoncen6 kommentarer til Netflix har fået en god start i Danmark

 1. Kurt - kl. 11:47, 24-09-2013:

  Det kan være de har fået en god start her i Danmark, men derfor behøver de ikke sætte farten ned med at tilføre/skifte film ud, de sidste 2½ uge har de kun tilført to film og taget en ud (Harry Potter), det er simpel hen for ringe her sidst i september. Der kom jo flere film i sommerferien. Det lader til de er begyndt og hvile på laurbærrene.

 2. Kurt - kl. 12:20, 24-09-2013:

  Jeg har lige set på Digital.tv at der kommer 5 nyere film på Netflix inden for et par uge. Det drejer sig om Argo kommer den 26 september, The Hangover: Part 2 kommer den 29 september, The Lincoln Lawyer kommer den 27 september, The Paperboy kommer den 30 september og Pirates Of The Caribbean: Ukendt Farvande. Jeg glæder mig, hvis det er sandt. Der står nemlig ikke, hvor de har det fra.

 3. Nick C. - kl. 13:34, 24-09-2013:

  Underteksterne kunne da være blå for mit vedkommende.

  Hvorfor er det et problem? 4. René Elias Nielsen - kl. 15:47, 24-09-2013:

  Hvad angår med at skifte serier og film ud hele tiden. Det har jeg ikke noget imod. Jeg må da indrømme, at jeg ikke har noget problem med gule undertekster. Det er da meget fedt. Jeg så Terminator: The Sarah Connor Chronicles og Big Bad Beetleborgs med Gule undertekster samt en del andre film og jeg synes det var fedt. Kan det i øvrigt ikke være ligegyldigt, hvilken farve de er, bare man kan se underteksterne og læse dem.

 5. Maja Hansen - kl. 21:10, 25-09-2013:

  Mht. underteksterne tror jeg netop problemet har været, at det nogle gange ikke kan læses. Jeg har i hvert fald personligt oplevet at de camoufleres i en lys baggrund. Om dette vil ændres ved at gøre dem hvide er dog ikke sikker på. Jeg tror muligvis det vi mangler er den sorte baggrund på teksterne eller blot en lidt tykkere outlining.

 6. Lars - kl. 18:48, 27-09-2013:

  Jeg synes netop, at det er meget rarere med gule undertekster. Så kan man nemlig også læse teksterne på en meget lys baggrund. Gul kan læses på alle baggrunde med mindre det er en raps/kornmark 🙂

  Af samme årsag bruger jeg altid min PS3 til Netflix i stedet for mit AppleTV.
  Derudover funker Netflix-app’en på PS3’en bare meget bedre og man skal klikke færre gange for, at komme til den samme film.

  Fatter ikke, at Apple har godkendt Netflix app’en til AppleTV’et, da den er langt mindre brugervenlig, og når de nu ved, at det kan laves ordentlig på andre platforme.

Skriv kommentar