Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix har lavet årets bedste dramaserie

Netflix har lavet årets bedste dramaserie

09/01/2017 | Flixfilm

Forleden blev de prestigefyldte Golden Globes uddelt ved et storslået show i Beverly Hills og her løb Netflix-serien The Crown med meget af opmærksomheden, da serien vandt prisen for årets bedste drama-serie i 2016.

Game Of Thrones, Westworld, This Is Us samt Netflix-serien Stranger Things var også med i kapløbet om den anerkendte pris, men det blev altså den royale drama-serie, som trak det længste strå.

Ikke nok med at The Crown blev årets bedste dramaserie, så vandt Claire Foy også prisen for bedste skuespillerinde i en dramaserie, for sin skildring af den britiske Dronning Elisabeth II i serien.

The Crown fortæller historien om Dronning Elisabeth II, der besteg tronen som en ung kvinde, ikke af lyst, men af pligt, i en efterkrigstid for et smuldrende Storbritannien.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Serien havde premiere på Netflix i 2016, men i 2017 vender The Crown tilbage med anden sæson, som sandsynligvis vil skildre perioden fra 1957 til 1964.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er planlagt hele 6 sæsoner af The Crown de kommende år.

The Crown er blandt de dyreste serier i Netflix’ historie med et astronomisk budget på over $100 millioner dollars pr. sæson, rapporterer flere medier.

Se The Crown på Netflix Danmark
Skriv kommentar