Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix har lavet første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

Netflix har lavet første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

21/06/2017 | Flixfilm

Forleden havde streamingtjenesten Netflix premiere på ‘Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr)’, der byder på animation med den velkendte kat for de mindste.

Umiddelbart kan ovenstående lyde som “endnu” en animationsserie, men denne er speciel: det er nemlig første interaktive-serie fra Netflix, hvor seerne bestemmer hvordan historien med Den Bestøvlede Kat udvikler sig.

I videoen nedenfor viser Netflix hvorledes det interaktive indhold virker.

Det interaktive-indhold betyder, at man kan se samme serie flere gange, mens handlingen udspiller sig anderledes ved hjælp af de valg seeren tager på vegne af karakterne i serien.

På nuværende tidspunkt er det kun ‘Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr’, som er interaktiv, men allerede den 14. juli udkommer ‘Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile’, som ligeledes er interaktiv. Til næste år er det ‘Stretch Armstrong: The Breakout’, som står for skud.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'The Umbrella Academy'

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix’ hjemmeside, Apple TV og Chromecast understøtter ikke de interaktive serier på nuværende tidspunkt, så man skal have fat i en iOS-enhed som iPad og iPhone, der har installeret den nyeste Netflix-app, eller et smart-tv.

Hvis man prøver at se de interaktive-serier på en enhed, der ikke er understøttet, så vil handlingen være bestemt på forhånd.

Se den interaktive-serie ‘Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr)’ på Netflix Danmark.
2 kommentarer til Netflix har lavet første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

  1. Jakob - kl. 06:28, 22-06-2017:

    Hvad med konsollerne Xbox One og PS4?

  2. bob - kl. 21:29, 24-06-2017:

    Ps4 Virker fint

Skriv kommentar