Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix har lavet første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

Netflix har lavet første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

21/06/2017 | Flixfilm

Forleden havde streamingtjenesten Netflix premiere på ‘Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr)’, der byder på animation med den velkendte kat for de mindste.

Umiddelbart kan ovenstående lyde som “endnu” en animationsserie, men denne er speciel: det er nemlig første interaktive-serie fra Netflix, hvor seerne bestemmer hvordan historien med Den Bestøvlede Kat udvikler sig.

I videoen nedenfor viser Netflix hvorledes det interaktive indhold virker.

Det interaktive-indhold betyder, at man kan se samme serie flere gange, mens handlingen udspiller sig anderledes ved hjælp af de valg seeren tager på vegne af karakterne i serien.

På nuværende tidspunkt er det kun ‘Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr’, som er interaktiv, men allerede den 14. juli udkommer ‘Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile’, som ligeledes er interaktiv. Til næste år er det ‘Stretch Armstrong: The Breakout’, som står for skud.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Blood & Gold'

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix’ hjemmeside, Apple TV og Chromecast understøtter ikke de interaktive serier på nuværende tidspunkt, så man skal have fat i en iOS-enhed som iPad og iPhone, der har installeret den nyeste Netflix-app, eller et smart-tv.

Hvis man prøver at se de interaktive-serier på en enhed, der ikke er understøttet, så vil handlingen være bestemt på forhånd.

Se den interaktive-serie ‘Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr)’ på Netflix Danmark.
2 kommentarer til Netflix har lavet første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

  1. Jakob - kl. 06:28, 22-06-2017:

    Hvad med konsollerne Xbox One og PS4?

  2. bob - kl. 21:29, 24-06-2017:

    Ps4 Virker fint

Skriv kommentar