Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix har næsten 38 millioner medlemmer

Netflix har næsten 38 millioner medlemmer

23/07/2013 | Flixfilm

Netflix_danmark nye filmNetflix offentliggjorde forleden deres kvartalsregnskab og her blev det afsløret, at Netflix har fået næsten 2 millioner nye medlemmer i løbet af tre måneder, således de nu har omkring 38 millioner medlemmer i hele verden. I USA fik Netflix ca. 710.000 nye abonnenter, mens der internationalt – heriblandt Danmark, er kommet ca. 680.000 nye medlemmer til streamingtjenesten.

Det nye antal medlemmer levede dog ikke op til forventningerne, men senere på året lanceres Netflix i Holland og her forventer Netflix, at få en stor del af den 16 millioner store befolkning som kunder. Skuffelsen skal dog ses i den betragtning, at indtægterne i løbet af et år, alligevel er steget med 26% i USA og 155% internationalt.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

I det nye regnskab afsløres det også, at Netflix fremover vil skifte strategi mht. til indkøb af film og serier til streamingtjenesten. Tidligere købte Netflix adgang til en samlet pakke fra filmstudierne som indeholdt en masse både kendte og ukendte film og serier. Dette vil Netflix ikke gøre i fremtiden. Nu vil de hellere købe specifikke film og serier som deres kunder efterspørger.
Skriv kommentar