Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix har nu over 70 spil – Gratis for medlemmer!

Netflix har nu over 70 spil – Gratis for medlemmer!

15/08/2023 | Flixfilm
‘Oxenfree II: Lost Signals’ kan downloades gratis med Netflix.

I slutningen af 2021 søsatte streamingtjenesten Netflix deres spilsatsning, så medlemmer foruden at kunne streame film og serier – nu også kunne spille mobilspil.

Alle medlemmer har gratis adgang til spillene uanset abonnement og de er uden reklamer, gebyr eller in-app køb.

Netflix startede ud med fem spil, men nu kan underholdningstjenesten meddele, at der i dag er over 70 spil tilgængelige.

Spillene fremgår side om side med streamingtitlerne på Netflix, og klikker man på et spil sendes man til den respektive app-butik (Apple App Store eller Google Play) for at downloade spillet.

De bliver altså ikke streamet til enheden som det er tilfældet med film og serier på Netflix – indtil nu!

Artiklen fortsætter under annoncen

For samtidig med at Netflix kan annoncere milepælen for det høje antal spil, så kan tjenesten også afsløre, at de er begyndt at teste streaming af spil, således man ikke behøver at downloade før man kan spille.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Once Upon a Crime'

Det er kun medlemmer i Canada og England, som har fået adgang til cloud-løsningen med spilstreaming, men som noget nyt vil man også kunne spille direkte på sit TV eller boks – tidligere var det kun forbeholdt iPhone og Android.

Det vil højest sandsynligt også få antallet af brugere til at stige betragteligt.

En undersøgelse fra sidste år viste nemlig, at kun 1% af streamingtjenestens brugere havde benyttet sig af de gratis spil på daværende tidspunkt.

Se hvilke Netflix-spil, der er tilgængelige for download her. Det er som sagt gratis at downloade spillene, så længe du har et aktivt abonnement til Netflix.
Skriv kommentar