Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix har ny Will Smith-film i kikkerten

Netflix har ny Will Smith-film i kikkerten

12/03/2016 | Flixfilm

Los Angeles Premiere Of Warner Bros. Pictures "Focus"Streamingtjenesten Netflix udvider hele tiden deres udvalg med nye og ekslusive titler. Den seneste i rækken, som de amerikanske medier rapportere at Netflix vil have fingrene i, er en helt ny overnaturlig action-film med Will Smith i hovedrollen, navngivet Bright.

Filmen som Netflix vurderes til at ville betale mellem $80 og $100 millioner dollars for, har foruden Will Smith også Joel Edgerton (Warrior, Black Mass, Exodus: Gods and Kings) hovedrollen, mens David Ayer (Fury, Suicide Squad) er instruktør på Bright.

Bright beskrives som værende et mix mellem End of Watch, politifilm fra 2012, og Alien Nation, der er en sci-fi thriller fra 1988 om et menneske og et rumvæsen, der tvinges til at arbejde sammen om politiarbejdet. I Bright lever mennesker og overnaturlig væsner også side om side og politiet har oprettet en afdeling som håndtere kriminelle handlinger hvori der indgår magi. Will Smith vil spille politimanden, der leder denne afdeling.

LÆS OGSÅ   Femte og sidste sæson af 'Stranger Things' kommer i 2024

Netflix har endnu ikke bekræftet erhvervelsen, men hvis de løber med rettighederne kan dette sagtens blive Netflix’ største enkeltstående køb. Der vil dermed være mere på spil end den kommende Netflix-film med Brad Pitt og aftalen med Adam Sandler, som involverer fire helt nye film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi følger naturligvis op på historien hvis Netflix bekræfter oplysningerne.3 kommentarer til Netflix har ny Will Smith-film i kikkerten

 1. thomas - kl. 20:31, 16-03-2016:

  forkert stavet ….altså : kikkert og ikke kiggert ….

  kikkert skal der stå …..

  og nej, jeg vil ikke være en spade fordi jeg lagte/lagde mærke til det.

 2. Flixfilm - kl. 21:19, 16-03-2016:

  Hej Thomas,

  Du har fuldstændig ret. Dum dum fejl. Det er hermed rettet!

 3. thomas - kl. 00:09, 17-03-2016:

  var så lidt 🙂

Skriv kommentar