Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix har nyt madprogram i ovnen

Netflix har nyt madprogram i ovnen

16/01/2016 | Flixfilm

Den 19. februar har Netflix premiere på et helt nyt madprogram med den prisvindende madskribent Michael Pollan som vært. Cooked hedder showet, som er på 4 episoder.

Cooked er baseret på Michael Pollans bog af samme navn fra 2013, der undersøger madlavningsmetoder og påvirkningen fra kulturelle forskelle, samt hvorledes mennesket vender tilbage køkkenet for at genopdage gamle madlavningstraditioner.

Hver episoder vil have fokus på et forskelligt naturligt element og dets forbindelse til både antikke og moderne madlavningsmetoder. I afsnittet “Fire”, vil Pollan for eksempel besøge Australien for at se hvorledes grilningen af firben finder sted, mens han i afsnittet “Air” undersøger videnskaben ved bagning og gluten, og i “Earth”-afsnittet kigger han på hvordan naturlig gæring kan bevare fødevarer.

Michael Pollan vil også stå i sit eget køkken derhjemme i Berkeley, California, for at understrege at “selvom vi er omringet af fast food og forarbejdet fødevare, så er den bedst ting vi kan gøre for at passe på vores helbred og velvære, at lave vores egen mad.”

LÆS OGSÅ   David Letterman møder Zelenskyj

Artiklen fortsætter under annoncen

Den Oscar-vindende Alex Gibney, kendt for dokumentarfilm som Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, Enron: The Smartest Guys in the Room, og Steve Jobs: The Man in the Machine, er executive producer på showet.

Se Cooked på Netflix Danmark fra 19. februar. Dokumentarprogrammet vil være tilgængeligt i 4K Ultra HD.Skriv kommentar