Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix har optaget ‘The Kissing Booth 3’ i smug

Netflix har optaget ‘The Kissing Booth 3’ i smug

28/07/2020 | Flixfilm

Netflix har optaget The Kissing Booth 3 i smugMindre end en uge efter at ‘The Kissing Booth 2’ havde eksklusiv premiere på Netflix kan streamingtjenesten nu afsløre, at der er endnu en film i vente.

Faktisk er ‘The Kissing Booth 3’ allerede blevet optaget, men lander først på Netflix til næste år.

Det bekræfter den amerikanske streamingtjeneste i en pressemeddelelse.

Den første film om kysseboden blev et gigant-hit for Netflix og blev den klart mest gen-sete film det år den udkom. Altså den film som medlemmerne så flere gange i træk.

Derfor kunne filmtjenesten hurtigt afsløre, at en efterfølger var på vej, som nu altså mindre end 7 dage efter premieren får endnu en efterfølger.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Kissing Booth 3’ følger naturligvis op på historien om teenageren Elle og hendes langdistanceforhold med drømmekæreste, Noah, mens hun sideløbende bliver venner med en ny lækker klassekammerat, som nemt kunne komme til at spolere forholdet.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Elle er tilmed kommet ind på det prestigefyldt Harvard og skal tage en beslutning, som kan komme til at betyde enden på forholdet.

Årsagen til at ‘The Kissing Booth 3’ først kommer til næste år er at, selvom at den allerede er optaget, skal den igennem en post-produktion, som tager tid.

Se ‘The Kissing Booth 1‘ og ‘The Kissing Booth 2‘ på Netflix
Skriv kommentar