Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix har stor succes med originale serier

Netflix har stor succes med originale serier

12/09/2013 | Flixfilm

orange-is-the-new-black-netflix-dkSerier som House of Cards, Hemlock Grove og Orange is the New Black har alle været stor successer for Netflix, så store at der endda er blevet bestilt en sæson 2 af samtlige serier. Men ikke nok med at serierne er blevet fremragende modtaget, så viser en ny undersøgelse også, at serierne er med til at holde på kunderne.

Ifølge undersøgelsen, som er blevet foretaget i USA, udtaler 43% af medlemmerne at Netflix egne serier er en stor grund til at de stadig har abonnement hos streamingtjenesten. Endvidere havde 64% af alle respondenter set én af Netflix egne serier i løbet af de seneste tre måneder. Det virker hermed til, at serierne er med til at holde på medlemmer, mens de omvendt ikke tiltrække nye, da 74% svarede at serierne ikke var årsagen til at de blev Netflix-medlemmer i første omgang. Undersøgelsen viser dog, at da Netflix havde premiere på fjerde sæson af Arrested Development kom der er en masse nye medlemmer til, men det er altså ikke nogen generel tendens hver gang Netflix har premiere på en ny serie.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Det viser sig tilmed også, at amerikanerne synes de får meget værdi for penge da kun 16% ville opsige deres medlemsskab hvis abonnementspris skulle stige med $1. Hertil svarede 61% af respondenterne at prisstigning ikke ville få dem til at droppe deres medlemskab.

Dermed ser det ud til, at Netflix kan være tilfredse med deres store seriesatsning. Netflix forventer i øvrigt at bruge $150 millioner på egne serier i år.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar