Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix har succes i Danmark

Netflix har succes i Danmark

07/12/2012 | Flixfilm

Netflix film danmarkNetflix har kun været i Danmark i omkring to måneder, men allerede nu viser lanceringen sig, at være en succes. En undersøgelse fra TNS Gallup viser, at over 350.000 danskere allerede har brugt eller bruger Netflix. Det svarer til, at næsten 14 % af de danske husstande allerede har prøvet Netflix. Yderligere viser undersøgelsen, at 72% af dem som benytter Netflix på nuværende tidspunkt, vil forlænge deres abonnement hos Netflix.

Netflix lagde da heller ikke skjul på, at de var meget tilfredse med lanceringen af Netflix i Norden i deres seneste regnskab. Samtidig fremhæver Netflix, at lanceringen i Norden tiltrak flere abonnenter end ved lanceringen i Canada, selvom at landet har omkring 10 millioner flere indbyggere.

LÆS OGSÅ   Netflix kaster et kritisk blik på FIFA og VM i Qatar

På verdensplan har Netflix over 30 millioner brugere og er tilgængelig i 40 lande. Netflix tilføjer hele tiden nye film og serier til deres tjeneste og fra næste år vil eksklusive titler som kultserien Arrested Development og House of Cards med Kevin Spacey, være tilgængelige kun på Netflix. På Flixfilm kan du få overblikket over de seneste film og serier på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Netflix har succes i Danmark

 1. Finn Busk - kl. 14:30, 18-12-2012:

  Jeg kan kun sige hjerteligt velkommen på det danske marked.

  Bare bliv ved på samme måde som I er startet, så varer det ikke længe før vi er dobbelt så mange.

  Glem alle “brokke hovederne” og lyt kun til den konstruktive og positive kritik.

  I gør det godt, hilsen en glad og tilfreds kunde.

  God Jul og godt nytår

Skriv kommentar