Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix hopper på ‘Oppenheimer’-bølgen med ‘Einstein and the Bomb’

Netflix hopper på ‘Oppenheimer’-bølgen med ‘Einstein and the Bomb’

24/08/2023 | Flixfilm
Albert Einstein og J. Robert Oppenheimer.

Christopher Nolans historiske drama ‘Oppenheimer’ om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer og opfindelsen af atombomben, går netop nu sin sejrsgang i biografer over hele verden.

Det er en kompleks og dragende historie, og streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de hopper med på bølgen med en ny dokumentar om Albert Einstein.

Den vil dykke ned i Albert Einsteins komplekse forhold til Hitler, Tyskland og de ødelæggende eftervirkninger af atombomberne i Hiroshima og Nagasaki i Japan, som sluttede 2. verdenskrig.

Einstein medvirker kun i en håndfuld scener i Christopher Nolans storfilm, men han var medvirkende til at USA overhovedet søsatte Manhattan Projektet, der blev ledt af J. Robert Oppenheimer. Det var da han i 1939 skrev og advarede præsident Franklin Roosevelt om at nazisterne var ved at udvikle en atombombe.

‘Einstein and the Bomb’ vil blande arkivoptagelser med dramatisering og udforske nøgleøjeblikke i den videnskabelige geni Einsteins liv og hvordan hans arbejde ændrede historiens forløb.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Love at First Sight'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det antages, at man vil bruge AI til at genskabe hans stemmer, da der alt, hvad han siger i filmen, er taget fra hændelser han selv har sagt eller skrevet.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Einstein and the Bomb’ kan streames på Netflix.

Streamingtjenesten kan endvidere afsløre, at en anden dokumentarserie om 2. verdenskrig et på vej. Den hedder ‘World War II: From the Frontlines’ og er en rørende og innovativ dokumentarserie, der bruger restaurerede og spektakulære optagelser fra 2. verdenskrig – meget af det er optaget af soldaterne selv, for at skabe en intens indlevelse.

‘World War II: From the Frontlines’ indtales af John Boyega (‘Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’) og premieredatoen er fortsat ukendt.
Skriv kommentar