Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix HTML5 video med Mac OS X Yosemite

Netflix HTML5 video med Mac OS X Yosemite

25/06/2014 | Flixfilm

netflix yosemite mac danmarkDa Apple tidligere på måneden præsenterede deres nye styresystem OS X Yosemite blev det i samme forbindelse afsløret, at internetbrowseren Safari kommer til at understøtte HTML5 video fra Netflix.

Med HTML5-teknologien bruger computeren færre ressourcer på at se video og batteriet kan holde strøm i længere tid.

Apple afslørede ved præsentationen, at en MacBook Air vil kunne holde strøm to timer længere med HTML5, mod den nuværende Silverlight videoafspiller, som Netflix benytter på deres streamingtjeneste.

HTML5-teknologien på Netflix betyder også, at man ikke længere behøver at downloade Microsofts Silverlight for at kunne se sine yndlings film og serier. Internetbrowseren Safari er dermed klar til at se Netflix uden der skal installeres nogle programmer eller plugins først.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

Mac OS X Yosemite kommer til foråret og er gratis for alle Mac-brugere. Alle interesserede kan dog få fat i OS X Yosemite i dag ved, at deltage i Apples beta-program, som findes på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Netflix HTML5 video med Mac OS X Yosemite

  1. Anders - kl. 12:58, 25-06-2014:

    Dejligt!

    Yosemity kommer til efteråret og ikke foråret som skrevet

  2. Danni - kl. 03:44, 26-06-2014:

    Man burde måske lige sige, at brug af beta’en er på eget ansvar, og at Apple i den forbindelse frasiger sig alt ansvar for tab af data og beskadigelse af hardware.

    Har selv hentet Yosemite, men det er måske en advarsel der er værd at bringe videre inden folk skynder sig ind for at tilmelde sig beta-programmet.

Skriv kommentar