Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hyldest til Robin Williams

Hyldest til Robin Williams

13/08/2014 | Flixfilm

Den amerikanske skuespiller og komiker Robin Williams blev forleden fundet død i sit hjem. Han blev 63 år.

Skuespilleren vil blive husket for sine mange fantastiske roller og de utallige øjeblikke af glæde og latter som han bragte ind i folks liv.

Robin Williams nåede i sin lange og imponerende karriere at være med i over 100 film og modtage et utal af prestigefyldte priser og nomineringer. Flixfilm har herunder samlet et par mindeværdige og elskværdige film med den folkekære skuespiller, som også kan findes på Netflix Danmark.

good will hunting robin williams netflixGood Will Hunting
Denne film står som et af højdepunkterne i Robin Williams lange karriere og hans rolle som psykologen Sean Maguire indbragte ham ligeledes en Oscar. Good Will Hunting handler om den vildfaren og målløs unge mand Will Hunting (Matt Damon), der arbejder på et universitet som pedel. Nogle universitetslærere opdager dog, at Will også er et matematikgeni og derfor sørger han hjælp hos psykologen Sean for at se hans dæmoner i øjnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Good Will Hunting på Netflix: Link.

hook peter pan robin williams netflixHook
I dette højtflyvende og vidunderlige eventyr fra Steven Spielberg, spiller Robin Williams den voksne Peter Pan, der i en magiske verden skal kæmpe mod den berygtede Kaptajn Klo, som spilles af Dustin Hoffman. Sammen med Klokkeblomst (Julia Roberts) vil Peter Pan befri sine børn, som Kaptajn Klo har kidnappet og holder tilfange på sit skib. Det magiske eventyr Hook blev i 1992 nomineret til 5 Oscars og er en film for hele familien.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Adam Project'

Se Hook på Netflix Danmark: Link.

døde poeters klub robin williams netflixDead Poets Society (Døde Poeters Klub)
Robin Williams blev for dette amerikanske drama fra 1989, rost til skyerne som den nytænkende lærer John Keating, der opfordrer sin eleverne til at tænke selv og leve i nuet. Eleverne danner efterfølgende “Døde Poeters Klub”, hvor de ryger og drikker, mens de læser digte og inspirerer hinanden. Robin Williams modtog megen ros for sin rolle og blev nomineret til prisen for bedste mandlige hovedrolle ved Academy Awards i 1990.

Se Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) på Netflix: Link.

Herudover medvirker Robin Williams også i Happy Feet, Robots, The Aristocrats og Shrink, som alle ligeledes kan findes på Netflix Danmark.

Se alle titler med Robin Williams på Netflix: Link.
Skriv kommentar