Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix i kamp mod HBO

Netflix i kamp mod HBO

28/02/2013 | Flixfilm

hbo netflix danmarkKampen om kunderne hos de store streamingtjenester er for alvor spidset til. Netflix udtalte forleden, at de vil producere mindst fem originale serier i år, for at kunne tilbyde deres kunder eksklusivt indhold. I år har der allerede været premiere på det politiske drama House of Cards med Kevin Spacey i hovedrollen og senere på foråret får horrordramaet Hemlock Grove og fjerde sæson af Arrested Development med original besætning premiere.

Netflix ønsker især at stå stærkt mod HBO, som er deres største konkurrent på det amerikanske og nordiske marked. Ted Sarandos, indholdschefen hos Netflix, har udtalt, at Netflix har afsat 300 millioner dollars til originale serier i år og “målet er at blive HBO hurtigere end HBO kan nå at blive Netflix.” HBO producerer ligeledes originale serier, men tilbyder endnu ikke et stort udvalg af film og serier fra andre produktionsselskaber. Netflix har endvidere den fordel, udtaler Ted Sarandos, at de kan lave en hel sæson af en serie med det samme i modsætning til HBO som er nødt til, at producere et pilotafsnit for at se hvordan serien bliver modtaget af seerne før de kan lave de resterende afsnit, da HBO er afhængige af at andre teleselskaber vil købe deres serier.

LÆS OGSÅ   Se trailer: Vanviddet vender tilbage i 'Tiger King 2'

Denne kamp mellem streamingtjenesterne kan ikke andet end at komme kunderne til gode. De vil fremover få adgang til et større, nyere og eksklusivt udvalg hos de enkle tjenester, da det gælder om at stå stærkest i forhold til konkurrenterne.

Artiklen fortsætter under annoncen2 kommentarer til Netflix i kamp mod HBO

  1. Mikael - kl. 15:55, 03-03-2013:

    Har lige tjekket HBO ud.. Wow, deres film stinker jo langt væk. Netflix er meget bedre.

  2. Netflix - kl. 10:33, 09-03-2013:

    Har også kun positivt at sige om Netflix; kunne dog godt bruge lidt mere på dansk/danske familefilm 🙂

    Skriv kommentar