Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix i udlandet

Netflix i udlandet

22/07/2013 | Flixfilm

netfilx dk udlandetVi har på seneste modtaget mange henvendelser vedrørende brug af Netflix i udlandet. Mange ønsker, at kunne se Netflix på deres ferier og forretningsrejser. Hvorvidt man kan se Netflix i udlandet afhænger dog af, hvilket land man rejser til, medmindre man benytter andre services til, at få adgang. Nederst i artiklen beskriver vi hvordan man kan få adgang til den danske Netflix fra udlandet.

Som udgangspunkt er det kun muligt, at se Netflix i de lande som streamingtjenesten er tilgængelig i. Disse land er på nuværende tidspunkt; Nord og Sydamerika, Storbritannien, Irland, Sverige, Norge og Finland. Senere på året vil Netflix også blive lanceret i Holland.

Hvis du besøger et af ovenstående lande vil du kunne se Netflix. Det er dog ikke det samme indhold som du er vant til, for du får nemlig adgang til det indhold som er tilgængeligt i det pågældende land. Det betyder dermed, at der ikke vil være de samme film og serier i Danmark. Desuden har du heller ikke mulighed for, at se film med danske undertekster. Grunden til man ikke har mulighed for, at streame det danske indhold i udlandet er, at Netflix kun har rettighederne til at vise filmene i Danmark.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juli 2024

Hvis du dermed rejser til et land som ikke er nævnt ovenstående har du ikke mulighed for at se Netflix. Det er uanset om du har betalt for medlemsskab i Danmark. Det er ikke muligt at besøge hjemmesiden Netflix.dk og se film. Det er dog muligt, at omgå denne barriere ved, at bruge eksterne internetservices. På samme måde som når danskere skaffer sig adgang til den amerikanske udgave af Netflix.

Hvis du ønsker, at få adgang til den danske Netflix mens du er i udlandet, så kan du benytte dig af en tjeneste som hedder PureVPN. Tjenesten er gratis den første uge, men koster herefter ca. 25 kr. om måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Gå ind på PureVPN og opret en gratis konto.

2. Følg de nemme vejledninger på PureVPN til, at få adgang til Netflix Danmark mens du er i udlandet.
7 kommentarer til Netflix i udlandet

 1. Thomas - kl. 19:43, 26-08-2013:

  Det er jo tåbeligt at man ikke forhandler sine indholdsaftaler, så man kan tage abonnementet med på ferie. Man kan bare have en regel om at det maks kan være f.eks. 30 dage fra en udenlandsk IP adresse, ellers stopper tjenesten.

 2. Michelle - kl. 20:54, 11-01-2014:

  Kan man godt omgå barrieren hvis man er i et land hvor Netflix ikke tilbydes? Jeg skal fx nogle måneder til Frankrig, er det så muligt at få den over på den danske eller amerikanske Netflix, selvom det ikke findes i landet? Og hvis ja, skal man så bruge den samme guide, som man bruger når man får den amerikanske i Danmark?

 3. Amalie - kl. 21:09, 23-07-2014:

  Virkelig en god hjemmeside, som iøvrigt er meget troværdig.

  …Og Michelle; svaret er ja! Bare følg hjemmesidens vejledning. De viser hvordan man sætter det op, men det koster som sagt omkring 25 kr. pr. (mener jeg). 4. nicolei - kl. 21:25, 11-02-2015:

  hvis man bruger google crome kan man gøre det gratis – oppe i højre hjørne af google crome ses en lille flamme-icon – tryk på denne og vælg land eks hvis du er i frankrig og gerne vil se dansk tv – så trykker man på flaget danmark og efter få sec transformeres den udgående ip til at værre i danmark – dette kan gøres fra alle lande –

 5. Andreas - kl. 20:27, 15-07-2015:

  Hej Netflix. Jeg har genstartet min netflix konto den 14-7-15. Pengene blev trukket med det samme. Men der står stadigvæk i skærmen om jeg vil genstarte netflix konto. Kan i lige får styr på det ellers må i sende min penge tilbage. for jeg gider ikke at betale for noget som ikke virker.

  mvh

  Andreas

 6. Tommy - kl. 13:06, 06-07-2016:

  Er det ikke mega dyrt at streame fra udlandet har hørt historier om mega gebyrer !!????

 7. Pernille - kl. 07:38, 13-10-2016:

  Hej.,
  Jeg sidder på Maldiverne med mine 3 børn der glædeligt har opdaget at Netflix virker- sidder dog her og tænker; kommer det til at koste mig dyrt? Er der noget med gebyr som jeg ikke kan se ?

Skriv kommentar