Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-ikonet ‘BoJack Horseman’ smidt ud af Kina

Netflix-ikonet ‘BoJack Horseman’ smidt ud af Kina

28/06/2017 | Flixfilm

For et par måneder siden indgik Netflix et samarbejde med det kinesiske tv-netværk iQIYI om at distribuere originale film og serier fra den amerikanske streamingtjeneste i det store og restriktive land.

Netflix kunne ikke få lov til at lancere deres streamingtjeneste i landet på egen hånd og var derfor nødsaget til at indgå en licensaftale med en kinesisk virksomhed for at få en fod indenfor i landet.

Nu kan Bloomberg imidlertid rapportere, at Netflix-serien med det legendariske ikon ‘BoJack Horseman’, som der på nuværende tidspunkt findes tre sæsoner med, er blevet smidt ud af Kina.

Årsagen – ifølge iQIYI- er at “justeringer af indholdet er nødvendigt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er muligvis hestens umådelige selvhad og dedikerede forhold til whisky, som har skræmt kineserne.

Bloomberg skriver dog, at det ikke er første gang, at de kinesiske myndigheder har fjernet serier uden grund; det er tidligere sket for blandt andet The Big Bang Theory, The Good Wife og NCIS.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver trailer til tredje og sidste sæson af 'Narcos: Mexico'

Mennesker bosat udenfor Kina kan imidlertid glæde sig til, at ‘BoJack Horseman’ snart vender tilbage for en fjerde sæson.

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato, men det må formodes at de nye afsnit kan ses på Netflix i løbet af efteråret 2017.

‘BoJack Horseman’ er en original animationsserie fra Netflix om BoJack, den fallerede legendariske 90’er sitcom-stjerne fra den populære familie-sitcom “Horsin ‘Around”, der har forsøgt at finde vej gennem et virvar af selvhad, whisky og mislykkede forhold.

I serien leveres stemmerne af bl.a. Will Arnett (Arrested Development, Teenage Mutant Ninja Turtles) og Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed).

Se ‘BoJack Horseman‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar