Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix indfører reklamer

Netflix indfører reklamer

21/04/2022 | Flixfilm

netflix reklamer

Som vi kunne berette forleden, så har streamingtjenesten Netflix ramt muren når det kommer til at tiltrække nye medlemmer.

Netflix mistede således 200.000 betalende medlemmer i løbet af det seneste kvartal.

Tilbagegangen skal dog ses i lyset af, at Netflix i samme periode lukkede ned for deres streamingtjeneste i Rusland og derfor sagde farvel til 700.000 russiske medlemmer, men det var alligevel nok til at aktien faldt med 30% ovenpå de negative nyheder.

Netflix har meddelt, at man vil forsøge at hæve medlemstallet igen ved blandt andet at sætte en stopper for at folk deler deres abonnement med andre udenfor husstanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et andet tiltag er, at introducere et nyt og billige abonnement, som dog vil være delvist reklamefinansieret.

Man kan med andre ord se frem til, at kunne se film og serier billigere hvis man er villig til at se reklamer eventuelt før, under og efter mens man streamer.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Missing: Dead or Alive?'

Alle som ikke ønsker at se reklamer, kan naturligvis fortsat undgå det ved at vælge et andet, men dyrere abonnement.

Grundlæggeren af Netflix, Reed Hastings, har alle dage været imod reklamer. Netflix blev startet som en services uden reklamer og det skal den forblive for altid, har hans mantra været.

Men Hastings indrømmer nu, at virkeligheden har overhalet realiteterne, og at selvom han stadig er imod reklamer, er bevidst om at forbrugerne efterspøger et billigere abonnement.

Den endelige model for det billigere, men reklamefinansieret abonnement er ikke fastlagt, men Netflix forventer at kunne introducere det nye abonnement indenfor de næste par år.
4 kommentarer til Netflix indfører reklamer

 1. Carsten Gottlieb Dam - kl. 11:17, 21-04-2022:

  samme ordning som TV2 Play kører med.

 2. Casper - kl. 17:44, 01-07-2022:

  Jeg håber at Netflix indføre abonnement hvor man kan betale med at bruge sin tid på at se reklamer, men hvis det bliver en kombination af man både skal betale penge og bruge sin tid på reklamer så tror jeg ikke det for særlig stor succes da vi allerede har masser af de tjenester på det danske marked blandt andet Yousee og mange flere. De former for tjenester har kun tabt masser af kunder i årenes løb siden Netflix og andre streaming tjenester kom til.

 3. Casper - kl. 17:44, 01-07-2022:

  Jeg håber at Netflix indføre abonnement hvor man kan betale med at bruge sin tid på at se reklamer, men hvis det bliver en kombination af man både skal betale penge og bruge sin tid på reklamer så tror jeg ikke det for særlig stor succes da vi allerede har masser af de tjenester på det danske marked blandt andet Yousee og mange flere. De former for tjenester har kun tabt masser af kunder i årenes løb siden Netflix og andre streaming tjenester kom til. 4. Dennies kristensen - kl. 18:53, 10-02-2023:

  hvis der kommer reklamer så melder jeg mig ud

Skriv kommentar