Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix indgår eksklusiv aftale med Skydance Animation

Netflix indgår eksklusiv aftale med Skydance Animation

19/10/2023 | Flixfilm
‘Spellbound’ kommer snart på Netflix.

Netflix har indgået en flerårig aftale med Skydance Animation, som betyder at studiet vil udvikle og producere nye animationsfilm, som vil få eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

Den første film, der får premiere på Netflix i 2024, er ‘Spellbound’ som oprindelig var planlagt til at udkomme hos konkurrenten; Apple TV+.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Spellbound’ handler om en prinsesse på en mission for at redde sin familie fra en overnaturlig forbandelse, som forvandler dem til monstre.

Animationsfilmen er instrueret af Vicky Jenson (‘Shrek’, ‘Shark Tale’) og stemmeskuespillet leveres af Nicole Kidman, Javier Bardem, John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane og Tituss Burgess.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

John Lasseter, tidligere chef for animation hos Disney og medstifter af Pixar, er i dag leder af Skydance Animation. Han var en drivkraft bag animerede hits som ‘Toy Story’ og “Cars.’

Foruden ‘Spellbound’ i 2024, kommer komedien ‘Pookoo’ om en lille skovskabning og en majestætisk fugl i 2025.

Herudover er projektet ‘Ray Gunn’ fra instruktøren Brad Bird (‘Ratatouille’, ‘The Incredibles’) og et unavngivet projekt om Jack og Bønnestagen instrueret af Rich Moore (‘Zootopia’, ‘Wreck-It Ralph’) også på vej.
Skriv kommentar