Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix indgår aftale med ‘Blue Planet II’-skaber om nye naturprogrammer

Netflix indgår aftale med ‘Blue Planet II’-skaber om nye naturprogrammer

31/01/2019 | Flixfilm

James Honeyborne netflix dokumentar natur danmarkStreamingtjenesten Netflix kan nu afsløre, at de har indgået en enestående aftale med James Honeyborne, som er den anerkendte skaber af dokumentarserien ‘Blue Planet II’ / ‘Den Blå Planet 2’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

James Honeyborne er blevet hevet ind til at udvikle og lave nye natur- og videnskabsprogrammer til streamingtjenesten, hvilket man må formode at han er den helt rette mand til.

Han kommer fra en stilling hos BBC hvor han har været med til at lave flere fantastiske naturprogrammer foruden ‘Den Blå Planet 2’. Af andre programmer kan der blandt andet nævnes den BAFTA-belønnet ‘Big Blue Live’ og den Emmy-nomineret ‘Wild New Zealand’, samt serien ‘Africa’.

Honeyborne, som selv er uddannet biolog, har været involveret i mere end 35 dokumentarfilm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om den flereårige aftale med James Honeyborne fortæller Lisa Nishimura, direktør for dokumentarfilm og komedie hos Netflix;

“James har skabt nogle af de mest fascinerende naturhistorieserier. Jeg er begejstret over, at han vil arbejde sammen med os på Netflix og bringe sin unikke udforskning af den naturlige verdens underværker ud til vores seere.”

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

James Honeyborne fortæller om aftalen; “I dag står dyreliv og vilde steder overfor hidtil usete udfordringer. Der er et presserende behov for at fortælle vigtige, overraskende og inspirerende historier om vores verden. At arbejde med Netflix betyder, at vi kan skabe betydningsfulde dokumentarfilm, der kan nå og engagere et stort globalt publikum.”

Allerede den 5. april har Netflix premiere på deres første storslået naturprogram; ‘Our Planet’, der er lavet af Silverback Films, som også har skabt ‘Planet Earth’ (‘Vores Planet’), ‘Frozen Planet’ (‘Den Frosne Planet’) og ‘Blue Planet’ (‘Den Blå Planet’) for BBC.

Læs mere om dokumentaren her: ‘Our Planet’ – Episk naturprogram fra Netflix med Sir David Attenborough.
Skriv kommentar