Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix indgår eksklusiv aftale med Dark Horse

Netflix indgår eksklusiv aftale med Dark Horse

10/05/2019 | Flixfilm

dark horse netflix film serierEfter at have droppet samarbejdet med Marvel/Disney, har streamingtjenesten Netflix fundet sig en ny samarbejdspartner indenfor tegneserie-universet.

Der er tale om Dark Horse, der har fostret titler som ‘Hellboy’, ‘The American’, ‘The Mask’, ‘Trekker’ og ‘Sin City’.

Netflix har indgået en eksklusiv aftale med Dark Horse Entertainment, hvilket betyder, at den amerikanske streamingtjeneste får førsteret til film og serier fra Dark Horse.

De to selskaber har allerede arbejdet tidligere sammen på ‘Polar‘ og ‘The Umbrella Academy‘, som begge er titler, der er vokset ud af Dark Horse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter succesen med ‘The Umbrella Academy’, er vi glade for at udvide vores forhold til Dark Horse Comics,” siger Cindy Holland, Vice President, Original Content for Netflix, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Incantation'

“Netflix arbejder allerede tæt sammen med Dark Horse for at identificere projekter, der bevæger sig ud over den traditionelle superhelte-verden, som vi tror, at vores medlemmer vil elske,” lyder det fra Cindy Holland.

Dark Horse fik deres kommercielle gennembrud med filmen ‘The Mask’ fra 1994 med Jim Carrey i hovedrollen. Herefter er det kun blevet til flere populære film som ‘Timecop’, ‘Hellboy’, ‘300’, ‘Sin City’, ‘R.I.P.D’ og ‘Alien vs. Predator’.

Der er ingen oplysninger om Netflix får eksklusiv adgang til de ovennævnte ældre titler fra Dark Horse Entertainment.3 kommentarer til Netflix indgår eksklusiv aftale med Dark Horse

 1. carsten - kl. 15:43, 11-05-2019:

  er det ikke også dark horse som har skabt Lucifer?

 2. Flixfilm - kl. 20:38, 11-05-2019:

  Hej Carsten,

  Så vidt vi lige kan se er Lucifer fra DC Comics.

 3. Carsten Gottlieb Dam - kl. 19:50, 12-05-2019:

  ok

Skriv kommentar