Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix indgår eksklusiv aftale med DreamWorks

Netflix indgår eksklusiv aftale med DreamWorks

18/06/2013 | Flixfilm

shrek dreamworks netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix afslører, at de har indgået et samarbejde med DreamWorks Animation som betyder, at Netflix fra 2014 har de eksklusive rettigheder til de kommende animationsfilm som f.eks. The Croods og Turbo. Aftalen betyder desuden, at der vil blive produceret op til 300 timers nyt indhold, baseret på de kendte figurer fra Kung Fu Panda, Shrek og Madagascar som eksklusivt vil kunne ses på Netflix.

Aftalen er den største af sin slags i Netflix’ historie og det er desuden første gang, at de kendte figurer fra DreamWorks animationsfilm vil blive benyttet i serier. Hvilke serier vi helt konkret kan forvente os af i fremtiden, afslører Netflix på nuværende tidspunkt dog ikke. DreamWorks Animation har gennem en årrække på 13 år produceret mere end 26 animationsfilm som blandt andet Antz, Bee Movie, Monsters Vs. Aliens og How to Train Your Dragon, foruden de allerede nævnte. Aftalen løber i en længere årrække og er gældende i alle 40 lande hvor Netflix er tilgængeligt.

LÆS OGSÅ   Første trailer til 'You' sæson 4

I februar offentliggjorde Netflix, at de havde indgået samarbejde med DreamWorks Animations om, at skabe en eksklusiv serie baseret på den kommende biograffilm Turbo. Læs mere her: Link. De nye aftale betyder dermed, at der ikke kun bliver lavet en serie på baggrund af filmen Turbo, men at de klassiske film som Shrek og Madagascar ligeledes kommer som tv-serier.

Artiklen fortsætter under annoncen4 kommentarer til Netflix indgår eksklusiv aftale med DreamWorks

 1. Lars Jørgensen - kl. 07:11, 19-06-2013:

  Det lyder interessant, ikke mindst fordi det gælder alle lande med Netflix, altså også her i lille Danmark

 2. Jakob b - kl. 06:24, 21-06-2013:

  Kung fu Panda filmen og serien er det ikke Dreamworks? Lyder ellers spændende.

 3. Jakob b - kl. 11:09, 26-06-2013:

  Tager jeg fejl? 4. Lars - kl. 09:06, 28-06-2013:

  Hej jakob

  Kung fu panda er da bestemt Dreamworks serie. prøv selv at søge på http://www.imdb.com/ om den og andre film.

  Mvh

  Lars

Skriv kommentar