Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix indgår ny filmaftale med indie-instruktører

Netflix indgår ny filmaftale med indie-instruktører

24/01/2015 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har indgået en aftale med indie-instruktørerne Jay og Mark Duplass om at lave fire nye film, som vil få eksklusiv premiere på Netflix. Det bekræfter Netflix overfor adskillige medier.

Duplass-brødrerne er bl.a. kendt for komedien Cyrus med Jonah Hill og John C. Reilly, samt indiefilmen Jeff, Who Lives at Home. Senest har de to instruktører dog lavet HBO-serien Togetherness hvor også Mark Duplass spiller seriens hovedrollen. Serien kan på nuværende tidspunkt ses på HBO Nordic.

De fire nye film vil være lav-budget-film og fuldt finansieret af Netflix. Der er ikke fastsat nogle umiddelbare premieredatoer, da de to brødre således kan fortsætte med at lave serien Togetherness, men filmene vil først kunne ses på Netflix efter de har været tilgængelige i biograferne for en kortere periode.

Aftalen med Jay og Mark Duplass er blot det seneste tiltag fra Netflix, som skal være med til at styrke streamingtjenesten med eksklusivt indhold. Sidste år kunne Netflix afsløre, at de havde indgået en aftale med den populære skuespiller Adam Sandler, som ligeledes skal lave fire film, som vil få eksklusiv premiere på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Han skal spille Carl Mørck i engelsk 'Afdeling Q'-serie

“Dette er blot det seneste skridt i vores lange venskab med Mark og Jay Duplass. Vi har arbejdet sammen med dem næsten siden Netflix blev grundlagt og vi blot sendte film og serier med kuverter. Uafhængige film har altid været en stor del af Netflix og grunden til at vi indgår aftaler med Adam Sandler er således vi også kan lave aftaler som denne,” udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, i forbindelse med aftalen.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar