Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix indtager Kina af omveje

Netflix indtager Kina af omveje

14/05/2017 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste Netlfix annoncerede sidste år at det nu var muligt af streame film og serier i mere end 190 lande over hele verden.

Dette inkluderede nærmest alle klodens lande, men ét stort land og vigtigt marked manglede – Kina.

Grundet landes strenge krav, regler og censur har det ikke været muligt for Netflix at lancere streamingtjensten, som vi kender den fra Danmark, i Kina.

Selvom Netflix er løbet hovedet mod muren, har streamigtjenesten dog ikke været opgivende og de kan således annoncere, at de har fundet en bagvej ind i det mægtige land.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har således indgået en aftale med det kinesiske tv-netværk iQIYI om at de får lov til at vise alle de populære serier og film fra Netflix som vi kender, heriblandt House of Cards, Stranger Things og Orange Is the New Black.

LÆS OGSÅ   Noah Baumbachs dommedagskomedie 'White Noise' får premieredato

Dermed er det lykkedes for Netflix at få foden indenfor og opbygge et varemærke, mens forhandlingerne om at indtage landet med den fulde streamingtjeneste øjensynligt stadig foregår.

Netflix er ikke det første amerikanske selskab, som er blevet forhindret af kinesiske regler. Virksomheden som Disney, Apple, Google og Facebook har således også problemer med at leverer deres services i landet.Skriv kommentar