Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix interesseret i ny serie om Marco Polo

Netflix interesseret i ny serie om Marco Polo

06/08/2013 | Flixfilm

marco polo netflix dkFlere amerikanske medier skriver, at Netflix er parat til, at tage på eventyr med Marco Polo. Netflix er øjensynligt interesseret i, at lave en dramaserie om Marco Polos fantastiske opdagelser.

Det var oprindeligt den amerikanske tv-station Starz som havde påtaget sig opgaven om, at lave serien om Marco Polo, men hoppede fra projektet da det ikke var så nemt, at få lov til at filme i Kina som forventet. Derfor er serien nu havnet tilbage i hænderne på produktionsselskabet The Weinstein Co., som nu skal beslutte sig for om de vil lave historien om Marco Polo til en spillefilm eller om Netflix skal overtage rettighederne og skabe en serie på foreløbigt 9 episoder. Netflix skulle i hvert fald være parate til, at overtage produktionen.

Serien om Marco Polo er skabt af John Fusco (Young Guns) og Dave Erikson (Sons of Anarchy) og skulle eftersigende omhandle de fantatiske rejser, forrædderi og Marco Polos forhold til tyrannen Kublai Khan, der regerede det mongolske kejserdømme. Serien bliver fortalt med fokus på den unge Marco Polo, der befinder sig i centrum af en brutal krig mellem to kejserriger i det 13-århundredes Kina.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Red Dot'

Hvis Netflix vælger, at lave serien så bliver den en del af Netflix efterhånden imponerende portfolio af originale serier, som tæller bl.a. House of Cards, Orange is the New Black, Hemlock Grove, samt de kommende serier Sense8 og Derek.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Netflix interesseret i ny serie om Marco Polo

  1. Nye originale serier fra Netflix i 2014 | Flixfilm - kl. 20:38, 01-12-2013:

    […] Læs mere om serien om Marco Polo her: Link. […]

    Skriv kommentar