Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix interesseret i royalt drama

Netflix interesseret i royalt drama

24/05/2014 | Flixfilm

netflix crown audience serieStreamingtjenesten Netflix er øjensynligt interesseret i, at købe rettighederne til The Crown, som er en ny royal dramaserie, der er inspireret af teaterstykket The Audience. Det skriver The Hollywood Reporter.

Serien fra Sony Pictures Television, er skabt af Oscar-nominerede Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon) og Stephen Daldry (Billy Elliot, The Reader, The Hours).

Teater-skuespillet The Audience, som serien er inspireret af, handler om Queen Elizabeth II og hendes uegentlig audienser med ministre fra hendes indsættelse i 1952 og frem til i dag. Skuespiller Helen Mirren spiller i stykket Queen Elizabeth II, hvilket hun også gjorde i filmen The Queen fra 2006. En rolle, som indbragte hende en Oscar.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Return to Space'

Netflix har ikke ønsket at kommentere oplysningerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis Netflix vælger at overtage The Crown, vil serien bliver den seneste i rækken af originale serier som streamingtjenesten er involveret i. Netflix har i øjeblikket gang i flere projekter, heriblandt Marco Polo, Grace and Frankie, Narcos, Sens8, Daredevil, Jessica Jones og et unavngivet familiedrama fra skaberne af Damages.
Skriv kommentar