Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix introducerer billigere årsabonnement

Netflix introducerer billigere årsabonnement

13/12/2019 | Flixfilm

netflix rabat abonnement danmarkEt standard-abonnement til Netflix koster 99 kr om måneden uden binding, men nu kan det være at der snart er rabat at hente hvis man er villig til at binde sig for længere tid.

Streamingtjenesten er nemlig begyndt at teste årsabonnementer, som giver en klækkelig rabat i Indien.

Hvis vælger at binde sig til Netflix i mindst 3 måneder kan man åbne en rabat på 20 procent, 6 måneder giver 30% rabat, mens 12 måneders abonnement med binding giver hele 50 procent rabat.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Der er ingen oplysninger om hvornår årsabonnementerne kommer til Danmark og om de i så fald tilbyd samme rabatter, men trofaste danske Netflix-medlemmer kan dermed se frem til at betale halvt så meget for deres Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som Flixfilm skrev forleden så er Netflix også ved at droppe deres gratis prøveperiode, således man skal betale fra første dag.

LÆS OGSÅ:   'Stranger Things'-producer: Sæson 5 er ligeså episk som de største film

Netflix begrundede udfasningen med at de fremover vil fokusere på “anderledes tilbud”. Årsabonnementerne er umiddelbart en del af den strategi.

Det er første gang, at Netflix tilbyder et abonnement med binding, da streamingtjenesten altid har vægtet fleksibilitet højest, hvor kunderne nemt og hurtigt vil kunne opsige deres abonnement.

Streamingtjenesten tester hele tiden nye tiltag og det er således ikke sikkert at de årsabonnementerne bliver rullet ud til alle medlemmer over hele verden, hvis ikke de ikke falder i god jord hos deres i første omgang indiske medlemmer.
1 kommentar til Netflix introducerer billigere årsabonnement

  1. Stig - kl. 16:12, 14-12-2019:

    Noget skal de gøre!

    Det er ligeså sikkert som “amen” i kirken, at jeg hopper på Disney+ når det kommer til Danmark. Og bliver jeg glad og tilfreds, opsiger jeg mit abonnement hos Netflix efter flere års tro tjeneste.

    Og tror ikke jeg er den eneste der tænker sådan.

Skriv kommentar