Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix jagter en af USA’s mest modbydelige seriemordere

Netflix jagter en af USA’s mest modbydelige seriemordere

16/12/2020 | Flixfilm

Nightstalker USA mest modbydelige seriemordere nogensinde netflixFå historien om en af USA’s mest afskyelige seriemordere nogensinde. Et vaskeægte uhyre, der lammede hele Californien.

Det sker i mini-dokumentarserien ‘Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer’, der fortæller den tryllebindende historie om jagten på en af de mest notoriske seriemordere, der efter en hæsblæsende efterforskning omsider blev bragt for retten.

Se trailer nederst i artiklen.

I sommeren 1985 ramte en rekordhøj hedebølge Los Angeles – sammen med en række mordere og seksuelle overgreb, der ved første øjekast ikke syntes at være forbundet. Ofrene var mænd, kvinder og børn. De var i alderen seks til 82 år. De kom fra forskellige nabolag og forskellig racemæssig og socioøkonomisk baggrund. Aldrig før i kriminalhistorien havde én morder været ansvarlig for en så uhyggelig række forbrydelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

En ung detektiv ved navn Gil Carrillo fra Los Angeles County Sheriff’s Department var sammen med den legendariske drabsefterforsker Frank Salerno i et kapløb mod tiden for at stoppe dette natlige monster. Og alt imens de utrætteligt arbejdede på at opklare sagen, fulgte medierne i deres fodspor, og panikken spredte sig i Californien.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'MH370: The Plane That Disappeared'

Fortalt gennem rystende førstehåndsinterviews, gribende arkivoptagelser og spektakulære originalfotos repræsenterer denne serie på fire afsnit den endelige fortælling om den ikoniske, real-life horror story, der udspillede sig i LA. Den tegner et portræt af, hvordan det føltes at leve i frygt på et tidspunkt, hvor alle og enhver kunne være Night Stalker’ens næste offer.

Se ‘Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer’ på Netflix Danmark fra den 13. januar.Skriv kommentar