Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix kaster et kritisk blik på FIFA og VM i Qatar

Netflix kaster et kritisk blik på FIFA og VM i Qatar

26/10/2022 | Flixfilm

Der er sagt og skrevet meget om det kontroversielle verdensmesterskab i fodbold, som afholdes i Qatar i Mellemøsten, men nu kaster Netflix sig ind i diskussionen med en ny dokumentarserie, som lander på streamingtjenesten den 9. november.

Dokumentaren ‘FIFA: Fodbold, penge og magt’ dykker ned i fodboldorganisationens plettede fortid – fra magtkampe til global politik – og hvad der skal til for at blive vært for et verdensmesterskab.

Nederst i artiklen kan du finde en trailer til dokumentaren, som kan streames blot få uger inden at første fodboldkamp fløjtes igang i turneringen i ørkenstaten.

Gennem årtier har Det Internationale Fodboldforbund, FIFA formået at forene kloden gennem fodbold, men bag spillet var mere smartere planer i spil. ‘FIFA: Fodbold, penge og magt’ udforsker organisationens arv og festlighederne, magtkampene og reglerne for at være vært for verdensmesterskaberne fodbold.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juni 2024

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem fire afsnit kommer man tæt på balladen om VM i Qatar, beskyldningerne om bestikkelse og korruption, samt den mørke side af de ellers festlige begivenheder, som plejer at være en folkefest.

VM i Qatar har fået massiv kritik både i udlandet og herhjemme – fra landsholdsspillere, DBU og de danske fans og politikere – dokumentaren lander dermed direkte ned i en betændt diskussion, som blot vil kaste yderligere brænde på bålet.

Se ‘FIFA: Fodbold, penge og magt’ aka ‘FIFA Uncovered’ på Netflix Danmark fra den 9. november.
Skriv kommentar