Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix kaster sig over ‘The Office’ spin-off med Ricky Gervais

Netflix kaster sig over ‘The Office’ spin-off med Ricky Gervais

12/07/2016 | Flixfilm

David_Brent netflix filmNetflix har øjensynligt fået et godt forhold til den engelske komiker Ricky Gervais siden han lavede den melodramatiske Netflix-serie Derek og Netflix-filmen Special Correspondents, da streamingtjenesten nu kan afsløre, at de har købt rettighederne til David Brent: Life on the Road, som er en spin-off med hovedpersonen fra tv-serien The Office. Det afslørede Ricky Gervais under en medvirken i Opie With Jim Norton Show.

– “Dette er så spændende nyheder, at det næsten er top secret og defor har jeg tænkt mig at sige det nu. Netflix har købt mig igen,” lød det fra Gervais. “Det er godt for mig for jeg vil hellere have at 20 millioner mennesker ser min film, end en halv million ser den i biografen. Så for mig er det godt!”

Den nye film følger et dokumentarhold, som følger op på David Brent 12 år efter han lavede BBC2 dokumentaren The Office. Brent er nu en omrejsende sælger, der forfølger sin rockstjerne-drøm ved at selv-finansiere en turne med sit band – Foregone Conclusion – i England.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 13 – 2021)

“Vi er begejstret for igen at kunne have den ikoniske karakter David Brent på Netflix, eftersom vi indgik den første digitale aftale med The Office i sin tid. Vores eksisterende samarbejde på tværs af film og serier, herunder Derek og Special Correspondents, har været værdifuldt, og det er derfor åbenlyst at Ricky Gervais’ kommende spillefilm bliver tilgængelig for Netflix-medlemmerne ” udtaler Ted Sarandos, Netflix chief content officer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Ricky Gervais i rollen som David Brent medvirker også Ben Bailey Smith (Midwinder of the Spirit, Law & Order), Tom Basden (Plebs, The Wrong Mans), Jo Hartley (This is England ‘90, Not Safe For Work) og Nina Sosanya (Love Actually, W1A) med mere.

David Brent: Life on the Road får premiere på Netflix Danmark i 2017.    Skriv kommentar