Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix kaster sig over ‘Transformers’-universet – Ny tegneserie på vej

Netflix kaster sig over ‘Transformers’-universet – Ny tegneserie på vej

17/02/2019 | Flixfilm

transformers netflix tegnefilmNetflix samler op på historien om kampen mellem Autobots og Decepticons i den helt nye tegneserie ‘Transformers: War for Cybertron’.

Det bekræfter streamingtjenesten, som samtidig kan annoncere at tegneserien får premiere over hele verden i 2020.

‘Transformers: War for Cybertron’ bygger på historier fra hele ‘Transformers’-universet, heriblandt oprindelseshistorien, men ellers er det stadig hemmeligt hvilke kampe Autobots og Decepticons vil tørne sammen om.

John Derderian, chef for animation hos Netflix, meddeler dog, at robot-serien vil byde på en helt ny animation og stil, som ikke er set før i ‘Transformers’-universet.

Transformers-veteranen FJ DeSanto, som også har arbejdet på web-serierne ‘Titans Return’ og ‘Power of the Primes’ er udset som værende showrunner på ‘Transformers: War for Cybertron’.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang, at Netflix vælger, at hive fat i gamle animationsserier og give dem nyt liv på streamingtjenesten. Netflix har tidligere genoplivet 80’er tegneserier som ‘Voltron Legendary Defender’ og ‘She-Ra and The Princesses of Power’, som begge kan findes på underholdningstjenesten.

Netflix er verdens førende udbyder af internetunderholdning med 139 millioner betalende medlemmer i over 190 lande, som ser serier, dokumentarer og spillefilm i en lang række genrer og på en lang række sprog.
Skriv kommentar