Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix klar med årets første julegave; ‘Jingle Jangle’

Netflix klar med årets første julegave; ‘Jingle Jangle’

05/10/2020 | Flixfilm

Netflix klar med aarets foerste julegave Jingle JangleJulen er lige om hjørnet og Netflix er så småt begyndt at lægge gaver under juletræet.

Den første pakke, som allerede kan åbnes den 13. november er den nye julefilm ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ (‘Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr’) med Forrest Whitaker, Keegan-Michael Key, Madalen Mills og Ricky Martin.

Se en trailer til ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ nederst i artiklen.

Det musikalske juleeventyr, som er skrevet og instrueret af David E. Talbert foregår i byen Cobbleton og følger den legendariske legetøjsmager Jeronicus Jangle (Oscar-vinder Forest Whitaker) og hans fantasifulde opfindelser.

Men da hans betroede lærling (Emmy-vinder Keegan-Michael Key) stjæler hans bedste kreation, er det op til hans lige så kvikke og opfindsomme barnebarn (Madalen Mills) – og en gammel glemt opfindelse – at hele gamle sår og vække den indre magi.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ byder på en masse musik, heriblandt helt nye numre fra John Legend, Philip Lawrence, Davy Nathan og sangen “This Day” med Usher og Kiana Ledé.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Det er dog ikke den eneste julegave fra Netflix i år. Fortsættelsen til julehittet ‘The Christmas Chronicles’ fra 2018 får nemlig også premiere i år. Kurt Russell er tilbage som julemanden og denne gang får den store røde mand selskab af sin kone Mrs. Claus, som spilles af Goldie Hawn, mens de endnu en gang forsøger at redde julen.

Se en trailer til ‘The Christmas Chronicles 2’ her.

‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ kan se på Netflix Danmark fra den 13. november, mens ‘The Christmas Chronicles 2’ lander den 25. november.
Skriv kommentar