Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med fortsættelse til Drake-produceret bandedrama

Netflix klar med fortsættelse til Drake-produceret bandedrama

30/08/2019 | Flixfilm

Top Boy drake serie sæson 3Netflix har netop offentliggjort premieredato og trailer til den længeventede tredje sæson af det britiske bande-drama ‘Top Boy’, som denne gang har fået rapperen Drake med ombord som executive producer.

‘Top Boy’ sæson 3 har premiere på Netflix den 13. september. Nederst i artiklen kan du se en trailer til den nye sæson.

Til trods for at tredje sæson udkommer seks år efter seneste sæson, så er det stadig med Ashley Walters og Kane Robinson i hovedrollerne, mens de blandt andet får følgeskab af Micheal Ward (‘The A List’).

Serien var oprindelig blevet droppet efter anden sæson, men da Drake fik interesse for serien kontaktede han Netflix og fik samlet de kreative kræfter, og streamingtjenesten valgte derefter at går videre med den nye sæson.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Love, Death & Robots' – sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

De 10 nye episoder samler op på Dushane (Ashley Walters), der vender tilbage til sit hjem i London for at genvinde sin magt i det kriminelle, men meget lukrative narkotika marked. Han slår sig sammen med sin spirituelle bror Sully (Kane Robinson), der netop er kommet ud af fængsel. Magtkampen bliver dog ikke ligetil, da der er kommet en ny hensynsløs bandeleder til området, da ikke mener at byen er stor nok til dem alle.

Se Top Boy på Netflix Danmark.
Skriv kommentar