Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med internet-hastighedstest

Netflix klar med internet-hastighedstest

18/05/2016 | Flixfilm

fast netflix hastighedstestEr film og serier ofte i så dårlig billedkvalitet at det ødelægger Netflix-oplevelsen hos dig? Netflix lancerer i dag deres helt egen hastighedstest; Fast, som måler hastigheden af ens internetforbindelse, således man kan tjekke om det er denne der eventuelt er for langsom og resulterer i det dårlige billede.

Hastighedstesten; Fast, der i et simpelt design og uden reklamer, kan vise internethastigheden på både mobiltelefoner og computere, og dermed kan man både tjekke streaminghastigheden når man sidder derhjemme, men også når man bevæger sig rundt ude i byen og er på 3G eller 4G. Hastighedstesten kan dermed også være med til at påvise hvorvidt man nu får det som er blevet lovet i abonnementsbetingelserne hos sit teleselskab.

Fast virker på samme måde som f.eks. hastighedstesten fra Speedtest.net, da Netflix har servere stående lokalt over hele verden og dermed kan give et ret præcist billede af ens internetforbindelse og hastighed.

Alle kan bruge testen og man behøver dermed ikke have medlemsskab hos streamingtjenesten Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prøv Fast her: www.fast.com.

Hvad måler Fast.com?
Fast.com estimerer din aktuelle downloadhastighed. Generelt vil du kunne få denne hastighed fra førende internettjenester, som anvender globalt distribuerede servere.

Hvorfor viser Fast.com kun downloadhastigheden?
Downloadhastigheden er mest relevant for personer, der forbruger indhold på internettet, og vi vil have, at fast.com er meget simpel og hurtig.

Hvorfor viser Fast.com ikke ping, latency, jitter og andre ting?
Fast.com er en nem måde for forbrugere at estimere, hvilken hastighed deres internetudbyder giver dem. Det er ikke et analyse- og diagnostisk værktøj til netværksingeniører.

Hvordan beregnes tallet?
For at beregne estimatet udfører Fast.com en række downloads fra Netflix-servere.

Fungerer Fast.com i hele verden?
Fast.com fungerer i hele verden på alle enheder (mobiltelefoner, laptops og smart-tv’er med browser).

Hvorfor tilbyder Netflix Fast.com?
Vi ønsker at give vores medlemmer en simpel, hurtig, reklamefri måde at estimere den hastighed, de får fra deres internetudbyder.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke får den hastighed, jeg betaler for?
Hvis resultater fra fast.com og andre hastighedstest ofte viser en lavere hastighed, end hvad du har betalt for, kan du spørge din internetudbyder om resultaterne.    Skriv kommentar