Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med ny futuristisk cyberpunk-serie; Altered Carbon

Netflix klar med ny futuristisk cyberpunk-serie; Altered Carbon

21/01/2016 | Flixfilm

altered carbon netflix serieNetflix har startet produktionen af den helt nye science fiction-serie Altered Carbon, som er baseret på Richard Morgans prisvindende bog af samme navn fra 2002. Det skriver The Variety.

Den futuristiske drama-serie Altered Carbon, som er skrevet og produceret af Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island, Terminator Genesis), foregår i en verden i det 25. århunderede, hvor det er blevet muligt at overføre sjælen til et andet menneske og hele hjernen er blevet digitaliseret. Her bliver den tidligere interstellare kriger Takeshi Kovacs, der har været fængslet i 500 år, downloadet ind i fremtiden, hvor han skal forsøge at opklare et mord i en verden hvor teknologi nærmest har gjort døden overflødig. Hvis det lykkedes, får han chancen for at leve et nyt liv på Jorden.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Pinocchio'

Der er endnu ingen meldinger om skuespillere eller premieredato og Altered Carbon, som bliver på 10 episoder, forventes at få premiere på Netflix Danmark i 2017.

Altered Carbon er blot den seneste serie, der netop er i produktion hos Netflix. Streamingtjenesten har allerede en del nye serier undervejs og Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, har tidligere udtalt at filmtjenesten forventer at bruge mere end $8 millioner dollars i løbet af 2016 på nye film og serier, herunder også egenproduktioner. Der er dermed en masse spændende nyt indhold i pipelinen hos Netflix de kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Netflix klar med ny futuristisk cyberpunk-serie; Altered Carbon

  1. Bob - kl. 10:10, 27-01-2016:

    “Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, har tidligere udtalt at filmtjenesten forventer at bruge mere end $8 millioner dollars i løbet af 2016 på nye film og serier, herunder også egenproduktioner.”

    8 mio.? Mon det kan gøre det…

Skriv kommentar