Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med ny norsk horror-serie: ‘Bloodride’

Netflix klar med ny norsk horror-serie: ‘Bloodride’

13/02/2019 | Flixfilm

netflix logoThe Rain‘ er Netflix’ første danske serie og snart kommer ‘Quicksand‘, som er streamingtjenestens første svenske serie. Nu er turen imidlertid kommet til Norge.

Netflix kan i dag annoncere ‘Bloodride’ – en ny norsk original horror-serie hvor du kommer på en rejse mod det ukendte hvor hvor retningen er uforudsigelig, hvor twist, mysterier, absurditeter og morbid humor finder sted.

‘Bloodride’ er en norsk-sproget horror antologiserie, hvor hver historie udspiller sig i sit eget realistiske, dog mystiske univers. Seks unikke fortællinger om rædsel, der bliver fortalt med glæde og entusiasme.

Optagelserne til ‘Bloodride’ begynder i Norge i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er skabt af Kjetil Indregard, instruktør for den norske serie ‘Maniac’, sammen med den prisbelønnede direktør Atle Knudsen og det kreative hold hos Monster Scripted; Bård Fjulsrud, Håkon Briseid og Ida Håndlykken Kvernstrøm. Til horror-projektet er Monster gået sammen med en af ​​instruktørerne bag hitserien ‘Lilyhammer’, Geir Henning Hopland.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 38 – 2022)

“Jeg glæder mig meget til at invitere det globale Netflix-publikum med på den her afslappede, jam-packed og uhyggelige rejse, som ‘Bloodride’ er. Vi er så begejstrede for at have teamet op på den her originale lokale norske antologiserie, der blander horror og den mørke skandinaviske humor på en måde, som helt sikkert kommer til at glæde seere fra hele verden,” siger Kelly Luegenbiehl, Vice President International Originals Europe Tyrkiet og Afrika, i Netflix.

Det forventes, at ‘Bloodride’ får premiere på Netflix Danmark i 2020.Skriv kommentar