Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix klar med ny skrækindjagende horror-serie; ‘Betaal’

Netflix klar med ny skrækindjagende horror-serie; ‘Betaal’

11/05/2020 | Flixfilm

Netflix klar med ny skrækindjagende horror serie BetaalDen 24. maj har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye horror-thriller serie ‘Betaal’, som er lavet i samarbejde med det berømte horor-studio Blumhouse (‘Get Out’, ‘Insidious’, ‘Bard of Blood‘ og ‘Ghoul‘).

Se traileren til ‘Betaal’ nederst i artiklen.

Historien tager sit udgangspunkt i en afsides beliggende landsby hvor helvede er ved at bryde løs, da en tunnel, som ingen har turde at åbne i årtier, skjuler en forbandelse, der kan ændre et helt lands skæbne for evigt.

Det uundgåelige sker og en 200 år gammel oberst og hans bataljon af blodtørstige zombie-soldater, inficeret med Betaals forbandelse, frigives fra deres grav i tunnellen og angriber alt og alle med en puls.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Herefter er der intet andet at gøre end at sende CIPD-styrker (Counter Insurgency Police Department) i kamp mod de levende døde og ophæve forbandelsen over dæmonerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de medvirkende ‘Betaal’ finder man Viineet Kumar Singh (‘Mukkabaaz’, ‘Bard of Blood’), Jitendra Joshi (‘Sacred Games‘), Aahana Kumra (‘Lipstick Under My Burkha’), og Suchitra Pillai (‘Dil Chahta Hai’), mens serien er skrevet og instrueret af Patrick Graham (‘Ghoul’) og Nikhil Mahajan.

Se første sæson af ‘Betaal’ på Netflix Danamrk den 24. maj.
Skriv kommentar