Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med premieredato på ‘Designated Survivor’ sæson 3

Netflix klar med premieredato på ‘Designated Survivor’ sæson 3

24/04/2019 | Flixfilm

Designated Survivor sæson 3 premiere serie danmark netflixSidste år besluttede produktionsselskabet ABC, at trække stikket på den politiske dramaserie ‘Designated Survivor’ og ligge den i graven efter blot to sæsoner.

Den beslutning var Netflix ikke tilfreds med og streamingtjenesten valgte efterfølgende at købe rettighederne til serien og gav samtidig grønt lys til en tredje sæson på 10 episoder.

Nu kan Netflix så endelig afsløre, at ‘Designated Survivor’ med Kiefer Sutherland er tilbage den 7. juni med de helt nye afsnit.

Netflix har offentliggjort premieredatoen i en video på Youtube. Se den nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I videoen giver Kiefer Sutherland også et resume af seriens to første sæson, som kan streames eksklusivt på Netflix.

I første sæson af ‘Designated Survivor’ tog en eksplosion livet af den amerikanske præsident og alle de nærmeste omkring ham, hvilket efterlader Tom Kirkman (Sutherland), minister for bolig og byudvikling, som den eneste til at overtage præsidentembedet. Et job, som viser sig at byde på store udfordringer.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 28 – 2021)

Præsident Kirkman vil i sæson 3 står over for en politisk ny virkelighed … føre valgkampagne. Hvad skal der til for at være en god leder? Hvilken pris er han villig til at betale?

Sæsonen vil også udforske datidens verden af kampagner, smørefaktorer, debatter, kampagnefinansiering og falske nyheder (“fake news”).

Se ‘Designated Survivor‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 7. juni.    Skriv kommentar