Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med premieredato på ‘Lucifer’ sæson 4

Netflix klar med premieredato på ‘Lucifer’ sæson 4

10/04/2019 | Flixfilm

lucifer sæson 4 netflix serieSidste år kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at de havde købt rettighederne til DC-serien ‘Lucifer’, som var blevet droppet af tv-kanalen FOX.

Nu kan Netflix så endelig offentliggøre at 8. maj bliver premieredatoen på den længeventede nye og eksklusive ‘Lucifer’ sæson 4.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse og kan samtidig løfte sløret for en kort teaser, der kan ses nederst i artiklen.

Netflix valgte, at kaste sig over serien efter en større #SaveLucifer-kampagne havde hærget de sociale medier i kølvandet på seriens aflysning. Det skete dog ikke uden konkurrence fra streamingtjenesterne Amazon Prime og Hulu, som også var ude efter ‘Lucifer’.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lucifer’ handler om den “faldne engel” Lucifer Morningstar, der hjælper politibetjenten Chloe Decker med at opsnuse kriminelle og den nye sæson vil følge op på den tidslinje og introducere nye udfordringer.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Starling'

Alle de oprindelige skuespillere og skabere af ‘Lucifer’ er rykket med over til Netflix og der bør dermed være intet at frygte for seriens fans; alt bør være ved det gamle.

Årsagen til at Netflix valgte, at offentliggøre premieredatoen netop den 10. april var, at der på klokkeslettet var præcis 666 timer til premieren den 8. maj. 666 er som bekendt “The Number of the Beast – Djævlens tal.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 8. maj.    Skriv kommentar