Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med premieredato på ‘Breaking Bad’-film

Netflix klar med premieredato på ‘Breaking Bad’-film

25/08/2019 | Flixfilm

breaking bad el camino netflix film danmarkEfter utallige rygter står det nu endelig klart; Der kommer en ‘Breaking Bad’-film og den lander på Netflix Danmark den 11. oktober 2019!

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse og har samtidig frigivet en teaser med Skinny Pete, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen, som har fået navnet ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ genforener fans med Jesse Pinkman (Aaron Paul) og følger op på hans dramatiske flugt i sidste afsnit af den ikoniske serie, som blev vist på TV fra 2008 til 2013.

Titlen referer i øvrigt til bilen Chevrolet El Camino, som man ser Jesse Pinkman kører væk i sidste scene af ‘Breaking Bad’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke sluppet mange informationer ud om ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’, men i teaseren ses den tidligere kompagnon Skinny Pete, som hjalp Jesse med salg af narkotika, og det kan dermed tyde på at flere velkendte karaktere fra ‘Breaking Bad’ er med.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

Der er dog ingen forlydninger om at den mest ikoniske; Walter White vil dukke op. Det samme er gældende for Saul Goodman eller Gus Fring. Sidstnævnte er i øvrigt med i den anden ‘Breaking Bad’-spinoff; ‘Better Call Saul’, som kan ses på Netflix.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ er skrevet og instrueret af Vince Gilligan, skaberen af ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’, så man må antage at filmen er i gode hænder.

Se ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ på Netflix Danmark fra den 11. oktober.

Find også ‘Breaking Bad‘ og ‘Better Call Saul‘ på Netflix.Skriv kommentar