Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med storslået animationsfilm; ‘Next Gen’

Netflix klar med storslået animationsfilm; ‘Next Gen’

17/08/2018 | Flixfilm

På årets Cannes Film Festival havde Netflix den store pengepung fremme og smed $30 millioner på bordet for den animerede familiefilm ‘Next-Gen’ skabt af Kevin R. Adams og Joe Ksander.

Nu er Netflix så endelig klar til af løfte sløret for traileren, samt premieredatoen, som er sat til at få verdenspremiere på streamingtjenesten den 7. september.

Se traileren til den storslåede animationsfilm nederst i artiklen.

I ‘Next-Gen’, som er baseret på tegneserien 7723, af Wang Nima, får en ensom pige ogbygget et venskab med en robot som hun har fundet på et top-hemmeligt laboratorium. De to kommer på et vildt eventyr mens de håndtere mobbere og andre ballademagere, onde robotter og en gal videnskabsmand.

LÆS OGSÅ   NFL-serien 'Quarterback' kommer på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Baseret på klippet nedenfor drager filmen klare referencer til Disneys ‘Big Hero 6’ og ‘Wall-E’ hvor venskab mellem menneske og maskine også er omdrejningspunktet i en actionfyldt fremtidshistorie.

De originale stemmer leveres blandt andet af Jason Sudeikis, David Cross, Michael Peña og Constance Wu, men det formodes at ‘Next-Gen’ også bliver tilgængelig med danske tale på Netflix Danmark.

Se ‘Next Gen’ på Netflix Danmark fra den 7. september.Skriv kommentar