Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med ‘That ’70s Show’-efterfølgeren ‘That ’90s Show’

Netflix klar med ‘That ’70s Show’-efterfølgeren ‘That ’90s Show’

30/11/2022 | Flixfilm

Husker du den amerikanske komedieserie ‘That ’70s Show’ (‘Dengang i 70’erne’), som har været vist flere gange på danske tv, så er der godt nyt.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig annonceret, at opfølgeren ‘That ’90s Show’ (‘Dengang i 90’erne’) netop har fået fastsat en premieredato, der lyder den 23. januar 2023.

Netflix har samtidig frigivet første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alle skuespillerne fra den originale serie, så som Mila Kunis, Ashton Kutcher, Danny Masterson og Topher Grace, som medvirker i ‘That ’90s Show’, men de elskede bedsteforældre Kitty og Red (Debra Jo Rupp og Kurtwood Smith) er tilbage i deres vante roller.

Som titlen antyder, så foregår den nye serie i 90’erne, nærmere bestemt 1995, hvor Leia Forman er desperat efter eventyr i sit liv.

Da hun ankommer til Point Place for at besøge sine bedsteforældre, Red og Kitty, finder Leia lige havde hun har søgt efter da hun møder den dynamiske og oprørske Gwen.

Med hjælp fra Gwens venner, inklusiv hendes elskelige bror Nate, hans smarte, laserfokuserede kæreste Nikki, den sarkastiske og indsigtsfulde Ozzie og den charmerende Jay, indser Leia, at eventyr kan ske hvorsomhelst – ligesom det gjorde for hendes forældre for mage år siden.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 3 – 2023)

Hun er spændt på at genfinde sig selv og overbeviser sine forældre om at lade hende blive over sommeren. Med en kælder fuld af teenagere igen, er Kitty glad for, at Forman-huset nu er et hjem for en ny generation.

Første sæson af ‘That ’90s Show’ er på 10 episoder og er lavet af de samme skabere som ‘That ’70s Show’, og serien vil forhåbentlig derfor have noget af den samme magi som de originale episoder, der løb over skærmen i perioden 1998-2006.

Netflix har tidligere har stor succes med at genoplive gamle serier, heriblandt komedieserien Full House (Hænderne Fulde), der fik en efterfølger kalder ‘Fuller House’, der fik hele fem sæsoner på streamingtjenesten.

Se føreste sæson af ‘That ’90s Show’ på Netflix Danmark fra den 23. januar.Skriv kommentar