Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med trailer til ‘Dracula’ fra skaberne af ‘Sherlock’

Netflix klar med trailer til ‘Dracula’ fra skaberne af ‘Sherlock’

14/12/2019 | Flixfilm

dracula netflix serieFra skaberne bag ’Sherlock’ kommer der nu en helt ny fortolkning af historien om den mest kendte vampyr af dem alle: Den storslåede, grublende, lækre og dødelige grev Dracula, med danske Claes Bang i hovedrollen.

Se traileren til ‘Dracula’ nederste i artiklen, som får premiere på Netflix den 4. januar.

Handlingen, der er inspireret af Bram Stokers klassiske roman, reintroducerer Dracula, vampyren der gjorde ondskab sexet, som tager sit udgangspunkt i Transylvania i 1897 hvor greven planlægger, at slukke tørsten i det viktorianske Londen.

Som det ses i den gruopvækkende trailer tegner der sig ikke et rosenrødt billede af Claes Bang, der som blodsugeren Dracula skaber skræk og rædsel.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i oktober

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Claes Bang medvirker også Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Paul Brennen, Sarah Niles, Sofia Oxenham, John McCrea, Phil Dunster m.fl. i serien.

‘Dracula’ er skabt og skrevet af Steven Moffat og Mark Gatiss, der også var hovedmændene bag ny-fortolkningen af ‘Sherlock’, mens Jonny Campbell (‘Westworld’), Damon Thomas (‘Penny Dreadful’) og Paul McGuigan (‘Sherlock’) instruerer seriens tre afsnit.

Serien er lavet i samarbejde med BBC, og derfor vises den kun på Netflix uden for UK og Irland.

Se ‘Dracula’ på Netflix Danmark fra den 4. januar 2020.Skriv kommentar