Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med trailer til krigsfilmen The Siege of Jadotville

Netflix klar med trailer til krigsfilmen The Siege of Jadotville

10/09/2016 | Flixfilm

the-siege-of-jadotville-netflix-danmarkSidste år kunne vi fortælle, at streamingtjenesten Netflix havde erhvervet sig rettighederne til krigsfilmen The Siege of Jdotville, som er baseret på en sand historie. Her et år efter er Netflix nu klar med trailer og premieredato, som er sat til 7. oktober. Se traileren nederst i artiklen.

Netflix-filmen, som på dansk har fået titlen; ‘Belejringen af Jadotville,’ fortæller den sande historie fra 1961 om belejringen af en irsk FN-bataljon på 150 mand under befalingsmand Patrick Quinlan af 3.000 congolesiske tropper anført af franske og belgiske lejesoldater hyret af mineselskaber.

Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) spiller den irske befalingsmand Patrick Quinlan, og Guillaume Canet (The Beach) spiller den franske befalingsmand Falques. Også den svenske skuespiller Mikael Persbrandt medvirker i filmen.

The Siege of Jadotville instrueres af Richie Smyth, som er en velkendte instruktør af reklamer og musikvideoer for bl.a. U2, Bon Jovi og The Verve, men dette vil blive hans først spillefilm. Manuskriptet er skrevet af Kevin Brodbin (Constantine).

LÆS OGSÅ   Se teaser til Spotify-serien 'The Playlist'

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med køb af rettighederne udtalte Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer; “Historien om hvordan Patrick Quinlan og hans mænd bekæmpede de overvældende tropper uden at miste en enkelt mand er en af de største historier i det 20. århundrede, og vi er stolte af at arbejde sammen med et talentfuldt og engageret team om at bringe denne historie til live.”

Se The Siege of Jadotville / Belejringen af Jadotville eksklusivt på Netflix Danmark fra 7. oktober.Skriv kommentar