Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix klar med trailer til Matt Groenings ‘Disenchantment’

Netflix klar med trailer til Matt Groenings ‘Disenchantment’

23/07/2018 | Flixfilm

Med mindre end en måned til premieren, kan Netflix nu løfte sløret til første fulde trailer til ‘Disenchantment’, som er en ny animationsserie for voksne, der er skabt af Matt Groening (‘The Simpsons’, ‘Futurama’).

Se trailer til ‘Disenchantment’ nederst i artiklen.

Det er den 17. august at ‘Disenchantment’ får premiere på Netflix, som tager seeren med til det forfaldne middelalderrige, Dreamland, hvor man følger den unge drukkenbolt, prinsesse Beans, uheldige færd, hendes kradsbørstige følgesvend Elfo og hendes personlige dæmon Luci. På deres vej møder den aparte trio orker, harper, dværge, ånder, trolde, hvalrosser og masser af fjolser i menneskelig form.

I serien lægger speakerne Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) og Eric Andre (“Luci”), sammen med John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding og Lucy Montgomery stemmer til karaktererne.

LÆS OGSÅ   Se trailer - Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; 'Universet'

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm.dk har eksklusivt fået lov til at se de tre første episoder af den 10-episoders voksen animationsserie og vi forventer at have en anmeldelse klar få dage inden premieren.

Det er i øvrigt allerede blevet bekræftet at serien vender tilbage i 2019 med sæson 2 og 10 nye episoder.

Se ‘Disenchantment’ på Netflix Danmark fra den 17. august.Skriv kommentar