Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix klipper 22 minutter af Oscar-håbet ‘Bardo’

Netflix klipper 22 minutter af Oscar-håbet ‘Bardo’

29/10/2022 | Flixfilm

Netflix har store forventninger til ‘The Revenant’-skaberen Aljeandro G. Iñárritus næste film ‘Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths’ aka ‘Bardo, En falsk fortælling om en håndfuld sandheder’, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten i slutningen af 2022.

Instruktøren har tidligere blevet overdynget med roser for ‘Biutiful’ og ‘Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)’, samt ikke mindst ‘The Revenant’ fra 2015 med Leonardo DiCaprio og Tom Hardy, der vandt 3 Oscars.

Men efter at filmen havde verdenspremiere på Venedig Film Festival i begyndelsen af september og fik en blandet modtagelse – mange skrev at den var hypnotiserende og poetisk, men også udmattende med sine over 3 timers spilletid – har Netflix beordret Aljeandro G. Iñárritus tilbage i klipperummet.

Det er der nu blevet en 22 minutter kortere film ud af og ‘Bardo’ har således nu en spilletid på 2 timer og 32 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Se den nye trailer til filmen nederst i artiklen.

Instruktøren udtaler til mediet Indiewire, at han selv så den for første gang i Venedig sammen med 2000 andre mennesker, og kunne se at enkelte scener ikke hang sammen og han derfor valgte at stramme historien.

‘Bardo’ er en episk, visuelt betagende og medrivende oplevelse centreret omkring Silverios Gama (Daniel Giménez Cacho) intime og rørende rejse.

Med Iñárritus imponerende Oscar-historie – han har selv vundet fire – vil filmen sandsynligvis være en af streamingtjenesten stærkeste kort ved næste Oscar-uddeling.

‘Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths’ har premiere på Netflix Danmark fra den 16. december.
Skriv kommentar