Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber 20 kinesiske film og serier

Netflix køber 20 kinesiske film og serier

20/12/2016 | Flixfilm

MediaCorp og Netflix har indgået et samarbejde, der vil bringe 20 kinesisk-sproget film og serier til streamingtjenesten, heriblandt Danmark.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Blandt de kommende titler er The Little Nyonya, The Golden Path, The Dream Job og The Truth Seekers, som alle vil kunne ses på Netflix Danmark i løbet af 2017.

“Udvalget på Netflix vokser hver dag og vi er glade for at kunne tilføje disse originale dramaer fra MediaCorp til streamingtjensten. Disse populære shows vil nu kunne finde et nyt publikum over hele verden, hvilket gør Netflix til en internettjeneste, der har noget for alle,” udtaler Jessica Lee, VP Communications, Netflix Asia.

Cheah Chee Kong fra MediaCorp tilføjer; “Vi er glade for at få denne mulighed til at fremvise vores lokale dramaer til et globalt publikum på Netflix. Vi håber at kunne nå vores kræsne fans, der er på udkig efter asiatiske film og serier af høj kvalitet.”

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er en global film- og serietjeneste, der arbejder på at gøre det samme udvalg tilgængelig i hele verden, således vi f.eks. i Danmark kan se kinesiske film, mens de i Kina vil kunne se danske film.
Skriv kommentar