Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ‘Battle’ med Lise Teige fra ‘SKAM’

Netflix køber ‘Battle’ med Lise Teige fra ‘SKAM’

13/11/2018 | Flixfilm

Netflix har i dag annonceret, at de har købt de verdensomspændende rettighederne til ‘Battle’, som er en norsk dansefilm med Lisa Teige fra hit-serien ‘SKAM’ i hovedrollen.

‘Battle’ har premiere globalt den 1. december 2018, men ikke i Danmark og Norge! – Her får den først premiere i efteråret 2019.

Find en trailer nederst i artiklen.

Filmen handler om den moderne danser Amalie, som er tvunget til at flytte til et mindre privilegeret nabolag i Oslo, da hendes fars firma går konkurs. Splittet mellem to verdener og desperat efter at holde fast i sit tidligere, mere privilegerede liv, møder hun danseren Mikael, der ikke er som nogen, hun har mødt før.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han introducerer hende til hendes første hip-hop dance battle – og til nye perspektiver på livet. Gennem hjertesorger, sved og tårer finder Amalie værdien i at stole på sine egne følelser og at forblive tro mod sig selv.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Cobra Kai' – sæson 3

‘Battle’ er muligvis planlagt til dansk biografpremiere eller købt af en anden tv-station, hvilket er årsagen til at ‘Battle’ bliver udsendt senere i Danmark end i resten af verden.

Foruden Lisa Teige medvirker også Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger og Charlott Madeleine Utzig.

Noget af filmen er i øvrigt optaget på Brandts Klædefabrik i Odense. Det opsnappede Fyens Stiftstidende tidligere på året, da den norske producer Pål Røed havde forelsket sig i stedet som har en “cool New Yorker-feeling”

Se ‘Battle’ på Netflix Danmark til efteråret 2019.    Skriv kommentar