Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ‘Battle’ med Lise Teige fra ‘SKAM’

Netflix køber ‘Battle’ med Lise Teige fra ‘SKAM’

13/11/2018 | Flixfilm

Netflix har i dag annonceret, at de har købt de verdensomspændende rettighederne til ‘Battle’, som er en norsk dansefilm med Lisa Teige fra hit-serien ‘SKAM’ i hovedrollen.

‘Battle’ har premiere globalt den 1. december 2018, men ikke i Danmark og Norge! – Her får den først premiere i efteråret 2019.

Find en trailer nederst i artiklen.

Filmen handler om den moderne danser Amalie, som er tvunget til at flytte til et mindre privilegeret nabolag i Oslo, da hendes fars firma går konkurs. Splittet mellem to verdener og desperat efter at holde fast i sit tidligere, mere privilegerede liv, møder hun danseren Mikael, der ikke er som nogen, hun har mødt før.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han introducerer hende til hendes første hip-hop dance battle – og til nye perspektiver på livet. Gennem hjertesorger, sved og tårer finder Amalie værdien i at stole på sine egne følelser og at forblive tro mod sig selv.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Vaffel og Mochi' med Michelle Obama

‘Battle’ er muligvis planlagt til dansk biografpremiere eller købt af en anden tv-station, hvilket er årsagen til at ‘Battle’ bliver udsendt senere i Danmark end i resten af verden.

Foruden Lisa Teige medvirker også Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger og Charlott Madeleine Utzig.

Noget af filmen er i øvrigt optaget på Brandts Klædefabrik i Odense. Det opsnappede Fyens Stiftstidende tidligere på året, da den norske producer Pål Røed havde forelsket sig i stedet som har en “cool New Yorker-feeling”

Se ‘Battle’ på Netflix Danmark til efteråret 2019.    Skriv kommentar